Pikantny Hummus Z Dyni
Pikantny hummus z dyni wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 35 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mielony kminek, tahini, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Pikantny Hummus Z Dyni, Pikantny Hummus Z Dyni, oraz Najlepszy Hummus: dyniowy Hummus z cynamonem" cukrowe " chipsy Tortilla {pełnoziarniste, niskotłuszczowe, Wegetariańskie + Super proste} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse sok z cytryny, tahini, czosnek i sól razem w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka.
Dodać fasolę garbanzo i oliwę z oliwek i pulsować, aż będzie gładka.
Dodaj dynię, kminek i pieprz cayenne; proces aż dobrze wymieszane.
Przenieść hummus do pojemnika z pokrywką i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składaj pestki dyni na hummus; dekoruj papryką.