Pikantny Dip z grilla i Roladki do pizzy

Pikantny Dip z grilla i Roladki do pizzy
Przepis Pikantny Dip Barbecue i Pizza Rolls jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 68 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, przekąski pizza ser, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Pikantny Dip Barbecue i Pizza Rolls®, Dip Do Pizzy, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać sos barbecue, chiles i cilantro. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piec przekąski pizza zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Roladki Do PizzyRoladki Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Podawać z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest St. Francis Old Vines Zinfandel. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Klasyczne stare wino Zinfandel, które składa hołd swojemu dziedzictwu, to wino oferuje aromaty pudełka cygar, pieprzu i przypraw. Smaki dojrzałej czarnej wiśni i fasoli wanilii są następnie przez długi, soczysty finish.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn