Pikantne Pieczarki
Pikantne grzyby mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, szalotki, baby Portobello grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantne udka z kurczaka z grzybami i strąkami grochu, Pikantne małże i krewetki z grzybami, oraz Saucy Joes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; smażyć 1 minutę.
Dodać grzyby i sól. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować 17 minut lub aż wilgoć odparuje i grzyby są miękkie, często mieszając.
Bulion wołowy i kolejne 3 składniki połączyć w misce, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Dodaj do patelni i gotuj 1 minutę lub do lekko grubego, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze szczypiorkiem.