Pikantne ciasto z Pastrami i serem

Pikantne ciasto z Pastrami i serem
Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, sól, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka z Pastrami na słodko i słono, Potreningowa sałatka na słodko i słono Pastrami, oraz Pastrami i karmelizowaną cebulą Grillowany ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąki, kminek, sól i pieprz Połącz w dużej misce i ubijaj, aż mieszanina zostanie napowietrzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło i wrzucić palcami, aż dobrze pokryte w mieszaninie mąki. Za pomocą blendera do ciast lub palców pokroić masło na suche składniki, aż będzie w kawałkach wielkości grochu, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Skropić 3/4 szklanki wody z lodem i wymieszać, aż ciasto się połączy. (
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
4
Dodaj ostatnie 2 łyżki wody z lodem, jeśli to konieczne, ale nie przepracuj ciasta, bo stanie się twarde.) Rozłożyć mieszaninę na czystą powierzchnię roboczą i ugniatać, aż wszystkie suche kawałki zostaną włączone, około 20 sekund. (Nie przepracuj ciasta.) Ciasto podzielić na 2 płaskie krążki, jeden nieco większy od drugiego. Owinąć każdy dysk szczelnie w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.Do nadzienia: doprowadzić mały rondel z mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości noża, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Odcedzić w durszlaku i przenieść do średniej miski; odstawić.Roztopić masło na dużej patelni na dużym ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać pastrami i gotować, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż rumiane, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, wyjąć pastrami łyżką szczelinową do miski z ziemniakami i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PastramiPastrami
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać cebulę na patelnię i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać brukselkę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Posypać mąką i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż surowy smak gotuje off, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
11
Dodać bulion z kurczaka, musztarda, i ocet i mieszać do połączenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotować, aż płyn po prostu dojdzie do duszenia i zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wyjąć ciasto z lodówki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
2
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak w dolnej trzeciej. Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i umieść ją na stojaku, gdy piekarnik się nagrzewa.Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj nieco większy dysk ciasta do średnicy około 13 cali i grubości 1/4 cala. (Nie martw się, jeśli ciasto pęknie—po prostu naciśnij je ponownie.) Linia 9-1 / 2-calowy talerz Deep-dish pie z ciasta i przyciąć go, aby pozostawić 1-calowy zwis.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Rozwałkuj pozostały dysk ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do około 12 cali średnicy i 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Umyj zwis skorupy w płytce ciasta cienką warstwą mleka, pół na pół lub śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MlekoMleko
5
Dodaj wypełnienie i wygładź je w równą warstwę.
6
Posypać serem nadzienie i przykryć 12-calowym arkuszem ciasta. Przyciąć nadmiar ciasta z górnej skorupy, aby dopasować zwis dolnej skorupy. Naciśnij krawędzie dolnej i górnej skorupy razem z palcami.Za pomocą palców lub tylnej części widelca zagniataj ciasto, aby szczelnie je zamknąć. Ostrym nożem Wytnij 6 szczelin w górnej skorupie, równomiernie rozmieszczonych i promieniujących od środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Posmaruj wierzch ciasta pozostałym mlekiem, pół na pół lub śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
8
Umieścić ciasto na gorącej blasze do pieczenia i piec przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i piec, aż ciasto ciasto jest złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, o 50 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika i odstawić na stojaku z drutu na blasze do ostygnięcia przez 20 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn