Pikantna i rozrzucona Sałatka

Pikantna i rozrzucona Sałatka
Pikantna i rozrzucona sałatka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 214 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście rukoli, pieczarki, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pikantna sałatka, Sałatka Podrzucona, oraz Sałatka Z Tortellini.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij razem ocet sherry, oliwę z oliwek, popękany czarny pieprz i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Ocet SherryOcet Sherry
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużej misce dodać wszystkie pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Skropić sos na sałatkę, wrzucić i podawać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn