Pierś Z Indyka Pieczona Ziołowo

Pierś Z Indyka Pieczona Ziołowo
Pierś z indyka pieczona ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 257 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka masła, majeranku, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sok z cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierś z indyka pieczona ziołowo, Herb Pieczona Pierś Z Indyka, oraz Pierś Z Indyka Pieczona Ziołowo dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz pierwsze dziewięć składników. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść pierś z indyka na ruszcie na wysmarowanej tłuszczem płytkiej brytfannie. Nałóż trochę masła na wierzch. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1-1/4 do 1-3/4 godzin lub do momentu, gdy soki będą klarowne, a termometr wskaże 170°, często fastrygując mieszanką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Odstaw na 10-15 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn