Pierogi z cheddarem i ziemniakami

Pierogi z cheddarem i ziemniakami
Cheddar i pierogi ziemniaczane mogą być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 321 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierogi ziemniaczane z kapustą i boczkiem, Pierogi Z Wędzonym Łososiem I Ziemniakami Wonton, oraz Pierogi z karmelizowaną cebulą, kapustą i ziemniakami.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w średnim rondlu; przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połączyć ziemniaki, ser cheddar, 2 łyżeczki masła i 1/4 łyżeczki soli w misce; zacieru z masher ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę i pozostałą 1/2 łyżeczki soli połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Połącz 1/2 szklanki śmietany i jaj w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać śmietanę do mieszanki mąki, mieszając aż do połączenia. Zawiń ciasto w folię; przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 4 protokół. Mieszamy mieszaninę cebuli w mieszaninę ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
10
Ciasto podzielić na 2 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
11
Rozwałkować każdą porcję do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni; pociąć 4-calowym okrągłym frezem na 18 rund. Pracując z 1 rundą na raz, łyżką 1 łyżki mieszanki ziemniaków na każdą rundę. Złożyć ciasto nad nadzieniem; nacisnąć krawędzie razem do uszczelnienia. Powtórz z pozostałym ciastem i mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CiastoCiasto
RolkaRolka
12
W dużym rondlu zagotować 12 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Dodać połowę pierogów; gotować 2 minuty lub aż pierogi wypłyną.
14
Ugotowane pierogi wyjąć łyżką szczelinową. Powtórz procedurę z pozostałymi pierogami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
15
Stopić 2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Dodać połowę pierogi na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżeczkami masła i pozostałymi pierogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
18
Na każdym z 6 talerzy ułożyć 3 pierogi; każdą porcję polać 2 łyżeczkami kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
19
Posypać równomiernie natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn