Pieprznik babci Slaw

Pieprznik babci Slaw
Papryka babci Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Przepis ten służy 4. Na $1.15 za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 3 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jeśli masz sól, paprykę, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 67% to danie jest solidne. Spróbuj Koper-Papryka Slaw, Ostra Papryka Slaw, oraz Papryka Slaw podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić kapustę i paprykę razem w dużej misce. Doprawić mieszaninę solą; wymieszać. Odstawić na 45 minut; odcedzić i wrócić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KapustaKapusta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Doprowadzić ocet i cukier do wrzenia razem w rondlu. Natychmiast zdjąć z ognia i wymieszać z mieszaniną kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać nasiona selera; dokładnie wymieszać. Schłodzić całkowicie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn