Pieczony Halibut Z Ogoloną Wiosenną Sałatką Warzywną

Pieczony Halibut Z Ogoloną Wiosenną Sałatką Warzywną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego halibuta z ogoloną wiosenną sałatką warzywną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów halibuta, oliwa z oliwek, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ogolona Wiosenna Sałatka Warzywna, Wolno pieczony Halibut z ogolonymi szparagami i sałatką z kopru włoskiego, oraz Wiosenna Sałatka z ogolonymi szparagami i sosem cytrynowo-Pietruszkowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn