Pieczony ananas i pieprz Salsa

Pieczony ananas i pieprz Salsa
Przepis pieczony ananas i pieprz Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 12 minut i jest zdecydowanie niesamowity jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis zawiera 10 porcji z 51 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 51%. Spróbuj Pieczony ananas i pieprz Salsa, Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona czerwona papryka Salsa, oraz Salsa ze świeżego ananasa, Chile i czarnego pieprzu dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej grill lub patelnię grillową do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść ananasa i mango na grillu na 30 sekund do 1 minuty lub do uzyskania pożądanych śladów grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ostudzić i pokroić w kostkę.
5
W średniej misce wymieszać miód, sok z limonki, kolendrę i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dodaj pozostałe składniki i wrzuć.
7
Odstaw na 1 godzinę przed podaniem.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn