Pieczone Japońskie słodkie ziemniaki z masłem szalowym

Pieczone Japońskie słodkie ziemniaki z masłem szalowym
Przepis pieczone Japońskie słodkie ziemniaki z masłem Scallion jest gotowy w około 25 godzin i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Na 72 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasty miso, scallion, granat słodkie ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gourmet ' s pieczone Japońskie słodkie ziemniaki z masłem Scallion, Słodkie Ziemniaki Pieczone Na Maśle, oraz Pieczone Słodkie Ziemniaki Z Masłem Klonowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w górnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Nakłuj ziemniaki widelcem i połóż na wyłożonej folią dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec do bardzo miękki po wyciśnięciu, 45 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas gdy ziemniaki piec, wymieszać masło, miso, i scallion aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozetnij gorące ziemniaki wzdłuż i, używając rękawic kuchennych, wciśnij boki, aby nadmuchać ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
6
Podawać z masłem scallion w środku każdego i z dodatkowym masłem scallion na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
1
* Masło Scallion może być wykonane 4 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać przed użyciem.* Słodkie ziemniaki można prażyć (ale nie kroić) 4 godziny wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej, przykryte folią. Podgrzej ziemniaki na blasze do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika 177°, aż do ogrzania, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
ZiemniakZiemniak
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn