Pieczona Sieja

Pieczona Sieja
Pieczona Sieja to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 2373 kalorii, 259g białka, oraz 118 g tłuszczu. Na 29,22 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz wino, masło, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczona Sieja, Pieczony Biel Parmezan, oraz Złota Pieczona Sieja.

Instrukcje

1
W ciężkiej patelni, podsmażyć cebulę na maśle i 3 łyżki białego wina na średnim ogniu, nie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rozłóż cebulę na dnie płytkiego naczynia do pieczenia.Ułóż filety rybne na cebuli w naczyniu nakładającym się na cienkie krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posypać S& P i dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
1/3 szklanki wytrawnego białego wina (lub soku z cytryny) zalać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Dodać śmietanę lub mleko do ubijania i oregano.Przykryć folią i piec w temperaturze 425 stopni przez około 10 minut.Odkryj, dodaj Cheddar, parmezan i bułkę tartą.Rozprowadzać krewetki równomiernie na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Piec, odkryte, przez kolejne 10 minut lub do góry jest złoty kolor, ser topi się i łatwo płatki rybne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia79
Magazyn