Pieczeń wołowa z cebulą balsamiczną i serem Brie
Pieczeń wołowa z cebulą balsamiczną i serem Brie może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, ser brie, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wołowa z cebulą balsamiczną i serem Brie, Kanapki Z Pieczonej Wołowiny Z Balsamiczną Cebulą I Serem Pleśniowym, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wołowinę, sos Worcestershire, i Montreal stek przyprawy razem w misce. Marynować wołowinę podczas przygotowywania innych przedmiotów.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na dużym ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż złoty kolor brązowy, o 15 protokół; dodać ocet balsamiczny, sól, i czarny pieprz. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować mieszaninę cebuli na wolnym ogniu, aż nie ma mało płynu pozostałe i mieszanina jest syrop-jak w teksturze, o 10 protokół.
Rozgrzej grill na zewnątrz do 400 stopni F (200 stopni C) i lekko nasmaruj ruszt.
Z marynaty wyjąć kawałki steków i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Połączyć wołowinę i olej rzepakowy w misce i wrzucić do herbu.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Gotować plastry wołowiny na gorącym grillu, często obracając, aż zaczną jędrne i są czerwono-różowe i soczyste w środku, 4 do 6 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C).
Ułóż rolki na blasze do pieczenia. Łyżka cebuli na dnie bułek kanapkowych; dodać wołowinę. Top wołowina z serem Brie.
Podgrzewać w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 5 minut.