Pesto Mac i kozi ser
Pesto Mac i kozi ser może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.05 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, sos pesto, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Z Koziego Sera, Kozi Ser Pesto Dip, oraz Pizza z figami i kozim serem z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 2 ćwiartka naczynia do pieczenia. Rozgrzej brojlery i ułóż stojak na górze.
Pozostałe 2 łyżki masła rozpuścić na małej patelni na małym ogniu. W dużej misce dodać czosnek, bazylia, panko, i 1/4 szklanki parmezanu.
Dodać roztopione masło i wrzucić do połączenia. Rezerwa.
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie umieścić pół na pół w małym garnku i doprowadzić do duszenia na małym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się i lekko zgęstnieje, o 5 do 7 protokół.
Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu i odsączyć makaron.
Umieść garnek na małym ogniu i dodaj mieszankę pół na pół. Kiedy gotuje się na wolnym ogniu, dodać kozi ser i ubijać na gładką masę.
Dodać pozostały parmezan i ubijać do rozpuszczenia.
Dodać makaron i wymieszać. Wymieszać w pesto, zastrzeżone wody do gotowania, sól i pieprz. W razie potrzeby doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wlać mieszaninę makaronu do maślanego naczynia do pieczenia i polać mieszaniną panko. Umieścić pod brojlerem, aż mieszanina pęcherzyków i top jest rumiane, o 1 do 2 protokół.
Wyjąć z brojlerów i ostudzić przez 5 minut przed podaniem.