Pendżabska jagnięcina w szpinaku i pomidorach

Pendżabska jagnięcina w szpinaku i pomidorach
Pendżabska jagnięcina w szpinaku i pomidorach to bezglutenowe, całe 30 i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 69g białka, 103g tłuszczu, oraz w sumie 1295 kalorii. Na $6.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pasty pomidorowej, Chilli, duszenia jagnięciny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), pendżabski wadi lub pendżabski wadiyan, jak zrobić pendżabski wadi lub wadiyan, oraz Szpinak Z Pomidorami, Białą Fasolą I Szpinakiem Przepis dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn