Paupiette de Saumon au Crabe

Paupiette de Saumon au Crabe
Paupiette de Saumon au Crabe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 482 kalorie, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, kraba, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Crabe Beninoise, Suflet Au Crabe, oraz Creme d ' Argenteuil Au Crabe (zupa szparagowa W / Krab -- Francja) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić koniec łodygi i twardą zieloną górę z pora; por przeciąć na pół wzdłuż i trzymać każdą połowę pod zimną bieżącą wodą, oddzielając warstwy, aby dobrze spłukać, a następnie cienko pokroić. W 10-do 12-calowej, odpornej na przywieranie patelni na średnim ogniu, rozpuść 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj por i często mieszaj, aż kuleją, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przejrzyj kraba i odrzuć wszelkie kawałki muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5
Dodać pozostałe 2 łyżki masła do patelni; po stopieniu, dodać kraba i mieszać często tylko do gorąca, 1 do 2 protokół. Naciśnij na jedną stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Tymczasem łososia opłucz i osusz. Trzymając ostry nóż pod kątem 45, odetnij mięso w poprzek skóry na plastry o grubości od 1/8 do 1/4 cala; powinieneś mieć około 12 (patrz UWAGI). Po kolei kłaść plastry płasko i łyżkę około 1 łyżki ciepłego kraba na szerokim końcu. Zaczynając od tego końca, zwijamy łososia ciasno wokół kraba i układamy, zszywamy, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
KrabKrab
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
NóżNóż
7
Wlać wermut wokół rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
RolkaRolka
8
Przenieść patelnię z roladkami łososia do piekarnika regularnego lub konwekcyjnego 450 i piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna, patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 12 do 15 minut. Łyżką szczelinową przenieść rolki łososia na talerze, przykryć luźno folią lub folią i odstawić w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
RolkaRolka
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Dodać śmietanę i zarezerwowany Por do patelni i gotować na dużym ogniu, aż ciecz jest lekko zagęszczony i zredukowany do około 1 1/3 szklanki, 8 do 9 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka sosu równo wokół roladek łososia i udekorować szczypiorkiem i cytryny kliny w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SzczypiorekSzczypiorek
łosośłosoś
KremKrem
RolkaRolka
SOSSOS
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn