Pasty mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 1388 kalorii, 35g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką skracanie, marchew, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pasty Z Szynki, Pasty, oraz Pasties II dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj wszystkie składniki do nadzienia do dużej miski. Push warzywa do mięsa, aż wszystko jest dobrze wymieszane. Wszystkie warzywa powinny wiązać się razem z mięsem. Jeśli masz jakieś luźne warzywa wiszące zachować mieszania i wiązania. Odstawić, aż będą gotowe do zbudowania pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do Wiązania
2
Do skorupy: w oddzielnej dużej misce do mieszania dodaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do Wiązania
3
Połącz ze sobą, a następnie dodaj 2 rodzaje skracania. Przerwij skracanie podczas pracy z mąką. Chcesz mieć małe, wielkości grochu kawałki skracania i mąki połączone, ale nie ponad mieszane. W osobnej misce wymieszaj jajka, wodę i ocet.
Dodać do mąki i wymieszać i złożyć zawartość razem, delikatnie popychając mąkę i płynną mieszaninę, aż będą razem w dużej konsystencji ciasta. Podnieś mieszankę i kontynuuj obracanie jej na wierzchu płynu i po prostu wciśnij ją do płynu, aby nie wymieszać ciasta. Przykryć ciasto i schłodzić przed zwinięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Weź porcję ciasta i połóż na blacie z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
7
Rozwałkuj ciasto do grubości nie większej niż 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą Perłą
8
Rozwałkuj tak duży arkusz, jak ci wygodnie; używamy 8-calowej płyty i wycinamy skórki dla każdej pasty. Po przecięciu Skórki przerabiamy skrawki z powrotem na kolejne arkusze. Zrób to tyle razy, ile potrzeba, aby zużyć całe ciasto. Przy stałej grubości należy uzyskać około 25 skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą Perłą
9
Po rozwinięciu skórki możesz rozpocząć napełnianie.
10
Rozłóż skorupy i umyj pół skorupy wewnętrznej jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
11
Lay 1 filiżanka napełniania w środku każdej skorupy. Złóż delikatnie na pół, uważaj, aby nie rozerwać ciasta. Po złożeniu użyj widelca do zaciskania skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
12
Umieść pasty na wyłożonej blasze do pieczenia, poke otwory widelcowe na górze, aby utworzyć kieszenie powietrzne, umyć wierzch jajkiem i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor i temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.