Pasty

Pasty
Pasty mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 1388 kalorii, 35g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką skracanie, marchew, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pasty Z Szynki, Pasty, oraz Pasties II dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wszystkie składniki do nadzienia do dużej miski. Push warzywa do mięsa, aż wszystko jest dobrze wymieszane. Wszystkie warzywa powinny wiązać się razem z mięsem. Jeśli masz jakieś luźne warzywa wiszące zachować mieszania i wiązania. Odstawić, aż będą gotowe do zbudowania pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Do skorupy: w oddzielnej dużej misce do mieszania dodaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
3
Połącz ze sobą, a następnie dodaj 2 rodzaje skracania. Przerwij skracanie podczas pracy z mąką. Chcesz mieć małe, wielkości grochu kawałki skracania i mąki połączone, ale nie ponad mieszane. W osobnej misce wymieszaj jajka, wodę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać do mąki i wymieszać i złożyć zawartość razem, delikatnie popychając mąkę i płynną mieszaninę, aż będą razem w dużej konsystencji ciasta. Podnieś mieszankę i kontynuuj obracanie jej na wierzchu płynu i po prostu wciśnij ją do płynu, aby nie wymieszać ciasta. Przykryć ciasto i schłodzić przed zwinięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Weź porcję ciasta i połóż na blacie z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
7
Rozwałkuj ciasto do grubości nie większej niż 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Rozwałkuj tak duży arkusz, jak ci wygodnie; używamy 8-calowej płyty i wycinamy skórki dla każdej pasty. Po przecięciu Skórki przerabiamy skrawki z powrotem na kolejne arkusze. Zrób to tyle razy, ile potrzeba, aby zużyć całe ciasto. Przy stałej grubości należy uzyskać około 25 skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Po rozwinięciu skórki możesz rozpocząć napełnianie.
10
Rozłóż skorupy i umyj pół skorupy wewnętrznej jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
11
Lay 1 filiżanka napełniania w środku każdej skorupy. Złóż delikatnie na pół, uważaj, aby nie rozerwać ciasta. Po złożeniu użyj widelca do zaciskania skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
12
Umieść pasty na wyłożonej blasze do pieczenia, poke otwory widelcowe na górze, aby utworzyć kieszenie powietrzne, umyć wierzch jajkiem i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor i temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Składniki

680Orzechy dowolne (posiekane)skracanie o smaku maślanymskracanie o smaku maślanym1Średnia żółta cebula, posiekanamarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę3jaja pobijanejaja pobijane6jajajaja3Średnia żółta cebula, posiekanamąka uniwersalna (zalecana: drobno zmielona ekologiczna)mąka uniwersalna (zalecana: drobno zmielona ekologiczna)25Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMąka, w razie potrzebyMąka, w razie potrzeby596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibardzo drobno pokrojony czosnekbardzo drobno pokrojony czosnek1kilogramymielona wołowina karmiona trawąmielona wołowina karmiona trawą21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż1kilogramytwoja ulubiona mielona włoska kiełbasatwoja ulubiona mielona włoska kiełbasa9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę3Średnia żółta cebula, posiekanaziemniaki obrane i pokrojone w kostkęziemniaki obrane i pokrojone w kostkę9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikostka brukiewkostka brukiew21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2(zima)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.paluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsa680Orzechy dowolne (posiekane)białe skracaniebiałe skracanie4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilodowata wodalodowata woda796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet białyocet biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia48
Magazyn