Pasternak Szkliwiony

Pasternak Szkliwiony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj glazurowanego pasternaku. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 141 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką masło, cukier, sos teriyaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pasternak Szkliwiony, Pasternak Szkliwiony, oraz Pasternak Szkliwiony.

Instrukcje

1
Umieść pasternak w dużym garnku i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedź i pozostaw do ostygnięcia.
3
Pokrój pasternak na 2 1/2 patyczków.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
4
Rozpuść masło na patelni na średnim ogniu. Dodać cukier i pasternak; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj sos teriyaki i kontynuuj gotowanie i mieszaj, aż sos się wchłonie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn