Oxtail Zupa Mix Pot Roast
Zupa Oxtail Mix Pot Roast wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis ma 474 kalorie, 30g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka zadek wołowy, piwo, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Zupa Wołowa, oraz Koreańska Zupa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytrzyj mięso wilgotnym ręcznikiem.
Umieść 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu i dodać olej (w razie potrzeby).
Dodać mięso i brązowy lekko całym, obracając w razie potrzeby, o 5 protokół.
Przełożyć mięso do miski.
Dodać cebulę i 2 łyżki wody do patelni. Często mieszać, aż cebula są lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodaj piwo, mieszanka zupy i 1 szklanka wody na patelnię; wymieszać, aby uwolnić rumiane kawałki.
Dodać wołowinę i dowolny sok. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować delikatnie, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, około 3 godzin.
Mięso wynieść na półmisek i ogrzać.
Odstawić na co najmniej 10 minut, aby starannie pokroić. Tymczasem, w razie potrzeby, gotować sos, odkryte, na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zredukowane do 3 szklanki.
Pokrój pieczeń i podawaj z sosem.