Opakowania Foliowe Z Grilla-Ryby
Need a gluten free, primal, and pescatarian hor d ' oeuvre? Opakowania foliowe z grilla-ryby mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 23 porcje z 32 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś cytryny, philadelphia chive & ONION cream cheese spread, filety z soli i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pieczona Ryba Z Pomidorami I Pomidorami W Opakowaniach Foliowych, Paczki Foliowe Z Grillowanymi Krewetkami, oraz Grillowane warzywa w opakowaniach foliowych.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Ułóż 3 plastry cytryny, lekko zachodzące na siebie, na połowie każdego z 4 dużych arkuszy folii o dużej wytrzymałości natryskiwanej sprayem do gotowania.
Umieść ryby, obrane ze skóry-boki do góry, na powierzchni roboczej.
Rozprowadzić po 1 łyżce. ser kremowy spread; top każdy z 2 łyżeczki. cebula.
Zwiń, zaczynając od cienkiego końca każdego fileta.
Umieścić 2 rollupy, szew boki w dół, na plastry cytryny na każdym arkuszu folii; top ze szparagami i papryką. Fold każdy arkusz folii, aby pakiet.
Grill 6 do 8 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Ostrożnie otworzyć opakowania foliowe; na wierzch ryby z pozostałą cebulą i plasterkami cytryny.