Omlet Jajeczny Portobello Pesto
Omlet jajeczny Portobello Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz białka, pesto, czapkę z grzybami portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Omlet Pesto & Fetan, Omlet Pesto Caprese, oraz Omlet Pesto ze szparagami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować Portobello grzyb i czerwoną cebulę w oliwie z oliwek, aż grzyb zmięknie, 3 do 5 protokół.
Ubij białka i wodę w małej misce, zalej mieszanką grzybów i cebuli. Białka doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż białka nie będą już płynne, o 5 protokół.
Posypać ser mozzarella na mieszaninie; top z pesto. Złóż omlet na pół i kontynuuj gotowanie, aż ser się rozpuści, 2 do 3 minut.