Ogórkowy SOS Raita

Ogórkowy SOS Raita
Ogórek Raita sos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 21 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką ogórek, miętę, pomidor i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj ogórek raita, jak zrobić ogórek Raita / raita s, ogórek raita, jak zrobić ogórek raita, oraz Ogórek Raita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka jogurtu na kilku warstwach ręczników papierowych; rozprowadzić do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Zeskrobać do miski za pomocą szpatułki; wymieszać pozostałe składniki. Przykryć i schłodzić 2 godziny; wymieszać przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn