Niemieckie Słodkie Ciasto Czekoladowe
Niemiecki słodki ciasto czekoladowe wymaga około 5 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1200 kalorii, 12g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,97 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka serka śmietankowego, batonika Niemieckiej czekolady, Skórki krakersa graham i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej żywności. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe, Mrożone Niemieckie Słodkie Ciasto Czekoladowe, oraz Podwójne Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe.
Instrukcje
Czekolada w kuchence mikrofalowej i 2 łyżki mleka w dużej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej przez 1 1/2 do 2 minut lub do momentu, gdy czekolada prawie się rozpuści, mieszając w połowie czasu podgrzewania. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka.
Ubij serek śmietankowy, cukier i pozostałe mleko trzepaczką drucianą, aż się zmiksują. Wstaw do lodówki na 10 minut. Delikatnie złóż 3 1/2 szklanki ubitej polewy, aż nie pozostaną smugi. Łyżka do skorupy.
Zamrozić ciasto 4 godziny. Przed cięciem ciasta odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
Podawać z pozostałą bitą polewą. Przechowuj ciasto w zamrażarce.