Naleśniki ziemniaczane i kanapki z wędzonym łososiem

Naleśniki ziemniaczane i kanapki z wędzonym łososiem
Naleśniki ziemniaczane Scallion i kanapki z wędzonym łososiem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Mieszanka oleju roślinnego, masło, zielenina scallion i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki ziemniaczane i kanapki z wędzonym łososiem, Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką, oraz Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ziemniaki obrać i grubo zetrzeć w robocie kuchennym. Razem wymieszać ziemniaki i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Podgrzać 1 łyżka oleju z 1/2 łyżka masła w patelni nonstick 12-calowy na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi. Miarka 3 (1/4-cup) kopce mieszaniny ziemniaków na patelni, spłaszczając łopatką do postaci 3 1/2-do 4-calowe naleśniki. Zmniejsz ciepło do umiarkowanego i gotuj, naciskając od czasu do czasu na ciastach metalową szpatułką (aby zagęścić ciasta i zapobiec ich pękaniu podczas obracania), aż do złotego brązu i chrupiące na spodach, 6 do 8 minut. Obróć ciasta nad ostrożnie i gotować, naciskając od czasu do czasu, aż złoty kolor i chrupiące, o 8 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kopce BarKopce Bar
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie ułożyć na dużej blasze do pieczenia. Dodać więcej naleśników w ten sam sposób z pozostałym olejem i masłem, wycierając patelnię czystą ręcznikami papierowymi między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
1
Podgrzać ciasta w piekarniku 3 do 5 minut, lub do chrupkości. Zrób kanapki z naleśnikami, łososiem, cebulą, kaparami i crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
KaparyKapary
łosośłosoś
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn