Nadziewane Chlebki
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Faszerowane Chlebki. Jedna porcja tego dania zawiera około 33 g białka , 36 g tłuszczu i łącznie 616 kalorii . Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 52% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bulionu warzywnego, bułki tartej, liści pietruszki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84% . Ten wynik jest niesamowity. Polędwica cielęca nadziewana warzywami z pieczywem , pieczywem i pieczywem sauté są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W średniej misce wymieszaj jajka na twardo, pietruszkę, cebulę, bułkę tartą, roztopione masło i tyle bulionu, ile potrzeba, aby uzyskać mokry farsz. Wytrzyj bułki do sucha ręcznikiem papierowym i zrób w środku kieszeń wystarczająco dużą, aby ją wypełnić. Babeczki dopraw solą i pieprzem, a następnie wypełnij wgłębienia farszem.
Rozgrzej olej z pestek winogron na średniej patelni z uchwytem przeznaczonym do piekarnika. W płytkiej misce dopraw mąkę solą i pieprzem i obtocz w mące bułeczki, strzepując jej nadmiar. Delikatnie przenieś słodkie bułeczki na gorącą patelnię i smaż przez 3 do 4 minut z każdej strony.
Całość włóż do nagrzanego piekarnika i dokończ. Sprawdź, czy ciasto jest gotowe po około 5 minutach, dotykając ciastek i sprawdzając, czy ich wnętrze „stwardniało” wystarczająco, aby pozostały nienaruszone po pokrojeniu. Po osiągnięciu tego punktu wyjmij z piekarnika i odstaw na około 20 minut, aby wszystkie smaki wróciły do ciasta i pozwól mu stwardnieć przed pokrojeniem.