Muffin Kukurydziany Szynka I Ser

Muffin Kukurydziany Szynka I Ser
Ten bezglutenowy przepis serwuje 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 27g tłuszczu i w sumie 325 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę delikatesową, ogórek, babeczki kukurydziane, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Pizza z Pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), Hawajskie suwaki z szynką i serem, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój każdą muffinkę na pół poziomo. W małej misce połącz majonez, kawałki boczku, koperek i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozłóż na dnie muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Ułóż szynkę, ser i ogórek. Wymień blaty muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn