Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego

Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i דל פחמימות,znego dania głównego ? Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 61 g tłuszczu i łącznie 761 kalorii . Za 3,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Udaj się do sklepu i kup glutaminian sodu, kiełbasę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 85% , to danie jest super. Podobne przepisy obejmują stek z papryki Saint Louis , farsz do kiełbasy Jimmy Dean i kulki z serem kiełbasianym Jimmy Dean .

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż czosnek, cebulę i pieczoną paprykę na 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż cebula stanie się złotobrązowa. Dodaj świeżą bazylię i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać mielony czarny pieprz, mielony biały pieprz, mieloną czerwoną paprykę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, suszoną pietruszkę, suszone oregano i sól. Mieszaj, aż dobrze się wymiesza. Jeśli chcesz, dodaj MSG. Dodaj posiekane włoskie pomidory i obie puszki koncentratu pomidorowego. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż pasta się upłynni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Włoski PomidorWłoski Pomidor
Suszone OreganoSuszone Oregano
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Szałwia MielonaSzałwia Mielona
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
MsgMsg
3
Gdy sos się rozpłynie, dodać liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, suszony szczypiorek, kostkę bulionową i według uznania filety z sardeli i wermut. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Od czasu do czasu mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Suszony SzczypiorekSuszony Szczypiorek
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
WermutWermut
4
Na osobnej patelni przygotuj kiełbasę, lekko ją podsmażając na 2 łyżkach oliwy z oliwek. Używając średniego ognia, przykryj i gotuj przez 15 minut. Po zakończeniu gotowania kiełbasę zdjąć z patelni i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj do garnka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Sos przykryć i dusić jeszcze przez 15 minut. Mieszaj od czasu do czasu i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych

Składniki

2filety z sardeli (opcjonalnie)filety z sardeli (opcjonalnie)2filety z sardeli (opcjonalnie)filety z sardeli (opcjonalnie)1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)794Orzechy dowolne (posiekane)Pomidory całe obrane po włoskuPomidory całe obrane po włosku1szczypta1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1cubebulion z kurczakabulion z kurczaka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszony szczypioreksuszony szczypiorek21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.pietruszka suszonapietruszka suszona1szczyptasuszona szałwiasuszona szałwia01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.koper włoskikoper włoski12Orzechy dowolne (posiekane)posiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia12Orzechy dowolne (posiekane)posiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia8goździkirozgnieciony czosnekrozgnieciony czosnek4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonymielony czarny pieprz do smakumielony czarny pieprz do smaku340Orzechy dowolne (posiekane)słodka włoska kiełbasasłodka włoska kiełbasa2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1cebula posiekanacebula posiekana1szczyptaposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszone oreganosuszone oregano340Orzechy dowolne (posiekane)1/2 pieczonej czerwonej papryki1/2 pieczonej czerwonej papryki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól do smakusól do smaku340Orzechy dowolne (posiekane)pikantna włoska kiełbasapikantna włoska kiełbasa340Orzechy dowolne (posiekane)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1uncja płynufluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)1uncja płynufluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.świeżo zmielony biały pieprzświeżo zmielony biały pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)glutaminian sodu (MSG)glutaminian sodu (MSG)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)glutaminian sodu (MSG)glutaminian sodu (MSG)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn