Mrożony krem klonowy z jagodami
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Mrożony krem klonowy z jagodami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, ekstrakt z klonu, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże jagody z kremem klonowym, Mrożone jagody z gorącym sosem czekoladowym, oraz Mrożone jagody z sosem z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić żółtka, 1/4 szklanki śmietany i syrop w metalowej misce. Ustaw misę nad rondlem gotującej się wody(nie pozwól, aby dno naczynia dotykało wody).
Trzepaczka stale, dopóki termometr cukierkowy nie zarejestruje 175 ° F, około 3 minut.
Wyjąć miskę z wody.Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mieszaninę do ostygnięciai grube, o 3 protokół.
Ubić pozostałe 1/2 szklanki śmietany i mapleextract w dużej misce do miękkich szczytów. Składamy śmietanę w miksturę żółtkową. Przykryć i zamrozić krem klonowy do jędrności, co najmniej 6 godzin lub na noc.
Ubić dżem w średniej misce do poluzowania.
Dodaj jagody; wrzucić do herbu i odstawić 15 minut. Łyżka mieszanki jagodowej do potraw; wierzch z kremem klonowym.