Mroźne Kubki Do Sałatek Żurawinowych

Mroźne Kubki Do Sałatek Żurawinowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj mroźne kubki z sałatką żurawinową. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 16 porcji z 91 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka ananasa, barwnika spożywczego, galaretowatego sosu żurawinowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wielki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Mroźnej Żurawiny, Mroźne Kubki Z Masłem Orzechowym, oraz Frosty Cranberry Pie.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki. Napełnij kubki na muffinki wyłożone folią lub papierem do dwóch trzecich. Przykryj i zamroź do twardości, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Rombauer California Zinfandel (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rombauer California Zinfandel (pół butelki)
Rombauer California Zinfandel (pół butelki)
Nasz Klasyczny California Zinfandel jest ciemnofioletowo-rubinowy, z jasnym szkarłatnym odcieniem. Na nosie skoncentrowane aromaty jeżyny i maliny łączą się z goździkami i przyprawami. Bujne smaki malin, dżemu jeżynowego, śliwek i wanilii zalewają podniebienie, a w tle akcenty białego pieprzu. Pluszowe i okrągłe taniny oraz duża długość zapewniają świeże i kuszące wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn