Mostek Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj mostek wołowy. Ten bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 1,92 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Mieszanka ketchupu pomidorowego heinz, env. mieszanka zupy cebulowej, skondensowana zupa cebulowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mostek Wołowy, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek wołowy BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Cebulę rozłóż na dno dużej płytkiej patelni spryskanej natryskiem do gotowania; wierzch z mięsem.
Pozostałe składniki wymieszać, polać mięsem. Przykryć folią; przebić w kilku miejscach ostrym nożem.
Piec 3-1 / 2 do 4 godzin lub do miękkości mięsa.
Odstawić, przykryty, 10 min.
Przełożyć mięso na deskę do krojenia.
Pokroić na cienkie plasterki.
Podawać posypane mieszaniną wina z dna patelni.