Mostek wolnowarowy z sosem Chipotle-żurawina
Wolnowarowy mostek z Chipotle-sosem żurawinowym może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wina, kminek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mostek wolnoopadający z sosem żurawinowym Chipotle, Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, oraz Slow-Cooker szwajcarski stek z sosem Chipotle Chile.
Instrukcje
Mostek wolnowarowy z sosem Chipotle-żurawina
Składniki1 łyżeczka cumin1 łyżeczka suszonego meksykańskiego oregano1 łyżeczka suszonej grasicy1 1/2 łyżeczki soli morskiej1 cały mostek wołowy, 5-6 lbs.1 słodka cebula, cienko pokrojona 6 ząbków czosnku, obranego1 szklanka czerwonego wina1-2 suszone chile1 szklanka suszonej żurawiny, podzielona
Cilantro (opcjonalnie) będziesz także potrzebowaćwolna kuchenka