Miękka jajecznica z Romano i czarnym pieprzem z pomidorową Bruschettą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na poranny posiłek, więc daj miękką jajecznicę z Romano i czarnym pieprzem z pomidorem Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1329 kalorii, 38g białka, oraz 96 g tłuszczu na porcję. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz grubo ser pecorino romano, koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka z czarnego pieprzu wypełniona Vermont Cheddar i ziołową jajecznicą i Klonowo-musztardową szkliwioną boczkiem kanadyjskim, Czarny pieprz-bazylia ser rolniczy Bruschetta z pomidorem, oraz Azjatycka Miękka Jajecznica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu przez 5 minut. Kawałek chleba w połowie drogi.
Pokrojone boki posmarować 2 łyżkami oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem i grillować, pokrojone boki w dół, aż będą ładnie zwęglone.
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia. Podczas tostów chlebowych, wrzucić pomidory z odrobiną oliwy z oliwek, sól, pieprz i posiekaną bazylią. Mieszankę ułożyć na tostach. Roztopić masło w dużej patelni nonstick saute na małym ogniu. Rozbij jajka w misce i ubijaj, aż będą lekkie i puszyste grubym pieprzem.
Dodać jajka na patelni i delikatnie wymieszać za pomocą gumowej szpatułki, aż do miękkiego twarogu. Złożyć ser i zdjąć z ognia. Łyżka jajka na 4 talerze obiadowe. Bruschetta pokroić na 4 lub 8 sztuk i umieścić obok jaj.
Skropić trochę oliwy z oliwek na bruschetta i rozrzucić liście bazylii na wierzchu.