Miska Z Wietnamskim Makaronem
Przepis Wietnamski miska z makaronem jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka makaronu ryżowego, mieszanka slaw, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Wietnamskie Krewetki Noodle Bowl, Wietnamski klopsiki i słodkie ziemniaki Noodle Bowl, oraz Wietnamski sól i pieprz krewetki Rice Noodle Bowl (Bun Tom Xao) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron przygotować zgodnie ze wskazówkami opakowania i podzielić na 6 miseczek. Top z mieszanką slaw i cebuli.Podczas gotowania makaronu, połączyć rosół z kurczaka, sos rybny i sos sojowy w rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiej, aby utrzymać bulion tuż poniżej gotować na wolnym ogniu.
Rozgrzać olej na bardzo dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę i gotować, aż rumiane i gotowane do 63°, 1 do 2 minut na stronie (może trzeba to zrobić w partiach).
Odstawić na trzy minuty w temperaturze pokojowej. Ułóż wieprzowinę na miseczkach z makaronem.Chochla w orurowaniu - gorący bulion, udekorować bazylią i wapnem kliny, i podawać.