Medaliony z wołowiny z grzybami
Medaliony z wołowiny z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka końcówek szparagów, musztarda dijon, Madera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Medaliony wieprzowe z kremowymi grzybami rozmarynowymi, Medaliony wołowe z boczkiem i smalcem, oraz Medaliony Wołowe Barwione W Porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej niereaktywnej patelni, doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia.
Dodać końcówki szparagów i gotować na dużym ogniu, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Odcedzić w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aby odświeżyć.
Steki przyprawiamy solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż prawie do palenia.
Dodać 1/2 łyżka masła i gdy piana opadnie, dodać steki i gotować, obracając raz, aż dobrze rumiane, o 6 protokół dla średnio rzadkie.
Wyjmij patelnię z ognia i wlej koniak; cofnij się, jeśli się zapali. Powrót patelni do umiarkowanie wysokiego ciepła i włączyć steki płaszcz. Gotować, aż sos jest lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Przełożyć steki na talerz. Rozpuścić 1/2 łyżki masła na patelni.
Dodać grzyby i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i miękkie, o 6 protokół.
Dodać 1 łyżkę masła i szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż szalotki zmiękną, o 4 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego i dodać końcówki szparagów.
Wlać Maderę i gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z musztardą i pozostałą 1/2 łyżki masła.
Zmniejsz ciepło do umiarkowanego i dodaj steki. Obróć do Płaszcz z sosem i gotować na wolnym ogniu przez, o 1 minutę.
Przełożyć steki na talerze, SOS łyżka i warzywa na wierzchu i służyć.
Podawać z: Orzo lub makaronem jajecznym.