Meat Loaf dla mamy dla 2
Na 43 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sos worcestershire, pieprz dash, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Najlepszy Meat Loaf mamy, oraz Tex-Mex Meat Loaf podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajko.
Dodać mleko, okruchy krakersów, cebulę, sól, szałwię i pieprz. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Uformuj dwa bochenki; umieść w płytkim naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Połączyć ketchup, brązowy cukier i sos Worcestershire; łyżka na bochenki mięsne.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a termometr mięsa odczyta 160°; odcedzić.