Niemieckie Ciasto Czekoladowe Crazy
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odebrać pekany, wanilia, betty rich & kremowy lukier czekoladowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe ciasto z karmelową polewą, Czyste Jedzenie Cynamon Czekolada Chip Crazy Cake, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować tylko 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast ze skróceniem. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowe okrągłe Patelnie, przy użyciu wody, oleju i jaj. Fajne 10 minut.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
W 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu wymieszaj cukier, masło, mleko i żółtka.
Podgrzać do duszenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 9 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kokosem, pekanami i wanilią. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Każdą warstwę ciasta pokroić poziomo na 2 warstwy. Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry.
Rozprowadzić z około 1 1/3 szklanki nadzieniem. Powtórz z drugą i trzecią warstwą i 2 2/3 szklanki napełniania.
Ząbkowanym nożem pokrój pozostałą warstwę ciasta na paski o szerokości 1,5 cala.
Pokrój paski na nieregularne kawałki.
Ułóż kawałki ciasta losowo nad nadzieniem, aby pokryć wierzch ciasta, delikatnie wciskając ciasto i dopasowując się do siebie. Przechowywać w lodówce ciasto kilka godzin przed podaniem, w razie potrzeby.
W małej misce do mikrofalówki, mikrofalowy lukier 10 sekund na wysokiej, aż wystarczająco cienki, aby mżawka.
Mżawka na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce.