Masło Orzechowe-Sos Mole

Masło Orzechowe-Sos Mole
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać masło orzechowe - sos Mole spróbować. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, papryka chipotle w sosie adobo, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duszony kurczak w sosie Orzechowo-Kret, Marynowane szaszłyki z kurczaka z jukatanem z sosem orzechowo - Czerwonym Chile, oraz Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym.

Instrukcje

1
Umieścić papryki ancho w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać wystarczającą ilość gorącej wody do pokrycia papryki; odstawić 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WodaWoda
3
Paprykę odsączyć; wstawić do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać pozostałe składniki; zmiksować na gładką masę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn