Marokańska Przyprawa Rub
Marokańska przyprawa Rub może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 358 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu cayenne, prosty pieczony kurczak, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Marokańska Mieszanka Przypraw, oraz Marokańska Przyprawa Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przed pieczeniem kurczaka, połączyć kminek, curry, imbir, sól, i cayenne w małej misce.
Dodać olej i połączyć.Użyj palców, aby dokładnie rozluźnić skórę z piersi, ud i podudzia.
Rozprowadź mieszankę przypraw równomiernie pod skórą.
Umieść kolendrę wewnątrz jamy. Piecz kurczaka według przepisu.