Mama ' s Summer Squash Zapiekanka
Mama ' s Summer Squash zapiekanka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 267 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz latem squash, cebula, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać maślane okrągłe krakersy można śledzić to danie główne z Ciasteczka Ritz jako deser. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia Zapiekanka Z Dyni, Letnia Zapiekanka Z Dyni, oraz Letnia Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 1-ćwiartkowe danie zapiekane.
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj squash i cebulę, przykryć, i pary, aż squash jest delikatny i łatwo puree widelcem, 10 do 15 minut.
W przygotowanym naczyniu żaroodpornym ubij jajko i śmietanę, dodaj Kabaczek, cebulę, 2/3 krakersów i 2/3 sera Cheddar. Wymieszać widelcem. Przykryj mieszaninę squasha pozostałym serem Cheddar i krakersami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i krakersy są lekko rumiane, około 30 minut.