Makaron Z Pieczarkami Cremini Z Zwiędłą Rukolą I Kozim Serem
Makaron z pieczarkami Cremini z zwiędłą rukolą i kozim serem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z self.com ma 7 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka rukoli, koziego sera, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Z Rukolą I Kozim Serem, Sałatka makaronowa z kozim serem i rukolą, oraz Sałatka Makaronowa Z Kozim Serem I Rukolą.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, ale przed odsączeniem należy zarezerwować 1/2 szklanki wody do gotowania. Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i sól i gotować, mieszając często, 2 lub 3 minut lub aż grzyby są miękkie.
Dodaj czosnek i gotuj kolejne 2 lub 3 minuty, aż czosnek będzie miękki, a większość płynu odparuje. Wrzucić makaron z pieczarkami, rukolą i kozim serem. Wymieszaj z reserved płynem do gotowania, aż ser stanie się kremowy. Wrzucamy natkę pietruszki i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, ale przed odsączeniem należy zarezerwować 1/2 szklanki wody do gotowania. Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i sól i gotować, mieszając często, 2 lub 3 minut lub aż grzyby są miękkie.
Dodaj czosnek i gotuj kolejne 2 lub 3 minuty, aż czosnek będzie miękki, a większość płynu odparuje. Wrzucić makaron z pieczarkami, rukolą i kozim serem. Wymieszaj z reserved płynem do gotowania, aż ser stanie się kremowy. Wrzucamy natkę pietruszki i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.