Makaron smażony ze świeżym i pieczonym Tofu

Makaron smażony ze świeżym i pieczonym Tofu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego makaronu ze świeżym i pieczonym Tofu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.63 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 498 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos ostrygowy, tamari, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pan smażone tofu, jarmuż i smażony makaron, Makaron ze smażonym Tofu i brokułami, oraz Makaron Teriyaki Soba z tofu i smażonym szpinakiem.

Instrukcje

1
Składniki sosu wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
2
Przynieś garnek wody do wrzenia na makaron i tofu. Reduce it to gotować na wolnym ogniu, dodać kostkę tofu i gotować delikatnie przez 4 protokół. Podnieś Tofu z sitkiem i odstawić. Zagotować wodę, dodać makaron i gotować do miękkości, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
GarnekGarnek
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą. Wymieszać z 1 łyżką oleju i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Ustaw wok lub patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodaj pozostały olej, obróć go dookoła. Gdy gorące, dodać imbir, czosnek, chile, i pieczone tofu. Smażyć. Gdy gorące, dodać imbir, czosnek, chile, i pieczone tofu. Smażyć przez 1 minutę, następnie dodać cebulę, grzyby, brokuły, paprykę i marchew. Doprawić kilkoma szczyptami soli i smażyć, szybko rzucając warzywa na patelnię, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
BrokułyBrokuły
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
SólSól
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Teraz dodaj groszek śnieżny, szalotki i gotowane tofu. Smażyć jeszcze przez 1 minutę, następnie dodać makaron i sos. Zmniejszyć ogień, wrzucić tak, że wszystko jest równomiernie wymieszane, następnie przykryć i gotować, aż makaron są podgrzewane przez, kwestia zaledwie kilku minut. Obróć na duży talerz i udekoruj gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
KolendraKolendra
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
8
Przedruk za pozwoleniem to nie może być Tofu! przez Deborah Madison. 2000 Broadway Books / n / n / n
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn