Makaron nadziewany, styl Sorrentine: Cannelloni alla Sorrentina

Makaron nadziewany, styl Sorrentine: Cannelloni alla Sorrentina
Makaron nadziewany w stylu Sorrentine: Cannelloni alla Sorrentina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 1642 kalorie, 72g białka, oraz 92g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pastę pomidorową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi alla Sorrentina, Cannelloni al Forno (zapiekane rurki z makaronem, w stylu Casalinga), oraz Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 6-quart, rozgrzać olej do palenia i dodać cebulę. Gotować od 9 do 11 minut, aż będzie miękki i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać mieloną wieprzowinę, kiełbasę, i pancetta i gotować, aż poza szary, gdy mięso zaczyna brązowieć we własnym tłuszczu, o 30 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Dodać gałkę muszkatołową i pastę pomidorową i gotować, aż głęboko brązowoczerwony, o 20 protokół, następnie dodać czerwone Wino i pomidory z puszki i gotować na małym ogniu przez 2 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
4
Usuń tłuszcz, który unosił się na górze i wyrzuć. Ragu można przechowywać w lodówce do 5 dni i zamrażać do 6 miesięcy.
5
Podziel ciasto makaronowe na 2 równe porcje i zwiń każdą do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Wytnij każdy zwinięty arkusz na 5-calowe kwadraty.
7
Przynieś 6 litrów wody do wrzenia i przygotuj lodową kąpiel z 3 szklankami lodu i 4 szklankami wody w misce obok pieca. Gotować makaron kwadraty aż tylko al dente, o 2 protokół, i wyjąć do kąpieli lodowej, aby odświeżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Usuń każdy kwadrat indywidualnie, osusz i ustaw na ręcznikach kuchennych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Wymieszać 3 szklanki ragu z ricottą i dodać 1/2 szklanki Parmigiano-Reggiano i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
11
Ułożyć kwadraty makaronu, umieścić 3 łyżki mieszanki ragu do każdej z nich i zwinąć jak cygaro. Masło 10 na 14-calowej szklanej patelni do ciasta i połóż cannelloni obok siebie w 2 rzędach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
12
Posypać pozostałym Parmigiano-Reggiano, kropka z masłem i umieścić w piekarniku do pieczenia przez 18 do 20 minut, aż światło złoty kolor na wierzchu. Pozostawić do odpoczynku 10 minut i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
14
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
15
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy, a następnie zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
16
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn