Lukier Nog Bezmleczny
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański lukier? Bezmleczny lukier Nog może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 613 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 234 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bezmleczne nog, sproszkowany cukier cukierniczy, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym, SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Wszystko-darmowe ciasteczka (bezmleczne, bezglutenowe, bez jaj, bez orzechów i bez cukru) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier i gałkę muszkatołową przesiać do średniej wielkości miski.
Podgrzać 4 łyżeczki Nog z margaryną, w rondlu lub w kuchence mikrofalowej (około 30 sekund), aż stopi się i ogrzeje.
Miksturę nog-margarynę ubić na gładką masę z cukrem pudrem. Powinno być trochę grube, ale mżawo. W razie potrzeby ubij do 2 łyżeczek więcej Nog (rozgrzanych), aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Mżawka nad wypiekanym dobrem lub zanurzyć wierzch wypiekanego dobra w lukrze i ustawić prawą stronę do góry, aby ustawić. Oblodzenie ustawi / utwardzi się, gdy ostygnie.