Lukier i nadzienie Kokosowe

Lukier i nadzienie Kokosowe
Lukier kokosowy i nadzienie mogą być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 3G białka, oraz 25g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 84 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako tani lukier. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, śmietanę, bitą polewę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak ogromne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Prażony Kokos, Nadzienie i lukier kokosowo-orzechowy, oraz Rolling Stones Brown Sugar Cupcake z nadzieniem z kremu kokosowego, przyprawionym lukrem rumowym i pękniętym brązowym cukrem kruchym.

Instrukcje

1
Połącz śmietanę i cukier; dobrze wymieszaj. Dodaj kokos. Złożyć bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KokosKokos
CukierCukier
2
Rozłóż górę i boki dwóch 9-calowych warstw ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn