Wegański Krem "Serowy" Lukier
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, wegański kremowy lukier "serowy" może być doskonały bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten lukier ma 257 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 15 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis od Allrecipes wymaga cukru cukierniczego, wegańskiego substytutu serka śmietankowego, margaryny sojowej i ekstraktu wanillanowego. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Wegańskie ciasto marchewkowe z lukrem z serka śmietankowego, Wegańskie ciasto marchewkowe z lukrem z serka śmietankowego, oraz Lukier Z Wegańskiego Sera Śmietankowego (Bez Orzechów I Soi!).
Instrukcje
Ubij serek śmietankowy i margarynę razem z ekstraktem waniliowym w misce miksującej z elektrycznym mikserem ręcznym na światło. Ubij mąkę sojową, a następnie cukier cukierniczy na lekką i puszystą masę. Przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut przed użyciem.