Lone Star Deviled Eggs
Lone Star Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 8G tłuszczu i w sumie 108 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś sos barbecue, jajka na twardo, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lone Star Dry Rub, Lone Star Pot Roast, oraz Lone Star Chex Mix dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój jajka wzdłuż na pół.
Usuń żółtka; odłóż białka na bok. W małej misce zetrzyj żółtka.
Dodaj majonez, 2 łyżki sosu barbecue, musztardę, sól i pieprz; dobrze wymieszaj. Rzeczy lub rury do białek jaj.
Pokrój wołowinę na 1-calowe kawałki.
Udekoruj jajka wołowiną i pozostałym sosem barbecue. Wstaw do lodówki do podania.