Linguine z orzechami włoskimi, fasolką szparagową i fetą
Linguine z orzechami włoskimi, fasolką szparagową i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,53 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser feta, oliwa z oliwek, linguine i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i orzechami włoskimi, Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć orzechy włoskie do patelni o wymiarach 10 na 15 cali i piec w piekarniku 350 na złoty kolor pod skórkami (złamać, aby sprawdzić), 8 do 10 minut.
Wlać z patelni. Zwiększenie temperatury pieca do 50
Tymczasem, w przykrytej patelni 5 - do 6-kwartowej na dużym ogniu, doprowadzić około 3 1/2 kwarty wody do wrzenia. Wymieszać linguine i gotować, odkryte, aż ledwo przetargu do ugryzienia, 8 do 10 minut.
Odcedzić i wrócić do patelni.
Wykończyć końce z zielonej fasoli; wypłukać i odsączyć fasolę. W 10-przez 15-calowy patelni, połączyć 1 łyżka oliwy z oliwek i fasolki szparagowej; rozprowadzić poziom na patelni.
Obficie posypać solą i pieprzem. Smażyć w piekarniku 500, aż zielona fasola po prostu zaczynają brązowieć, 4 do 6 protokół.
W dużej misce połączyć olej z orzechów włoskich, skórkę cytryny i ser feta.
Dodaj makaron, orzechy włoskie i fasolkę szparagową; delikatnie wymieszaj. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Połączenie win: chrupiący Sauvignon Blanc lub Albario, o smaku cytryny i minerałów, idealnie pasuje do cytryny i zielonej fasoli w makaronach. Pinot Gris wydobywa bogactwo oleju z orzechów włoskich i orzechów.