Linguine z orzechami włoskimi, fasolką szparagową i fetą

Linguine z orzechami włoskimi, fasolką szparagową i fetą
Linguine z orzechami włoskimi, fasolką szparagową i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,53 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser feta, oliwa z oliwek, linguine i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i orzechami włoskimi, Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć orzechy włoskie do patelni o wymiarach 10 na 15 cali i piec w piekarniku 350 na złoty kolor pod skórkami (złamać, aby sprawdzić), 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać z patelni. Zwiększenie temperatury pieca do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Tymczasem, w przykrytej patelni 5 - do 6-kwartowej na dużym ogniu, doprowadzić około 3 1/2 kwarty wody do wrzenia. Wymieszać linguine i gotować, odkryte, aż ledwo przetargu do ugryzienia, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Odcedzić i wrócić do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wykończyć końce z zielonej fasoli; wypłukać i odsączyć fasolę. W 10-przez 15-calowy patelni, połączyć 1 łyżka oliwy z oliwek i fasolki szparagowej; rozprowadzić poziom na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Obficie posypać solą i pieprzem. Smażyć w piekarniku 500, aż zielona fasola po prostu zaczynają brązowieć, 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W dużej misce połączyć olej z orzechów włoskich, skórkę cytryny i ser feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj makaron, orzechy włoskie i fasolkę szparagową; delikatnie wymieszaj. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Połączenie win: chrupiący Sauvignon Blanc lub Albario, o smaku cytryny i minerałów, idealnie pasuje do cytryny i zielonej fasoli w makaronach. Pinot Gris wydobywa bogactwo oleju z orzechów włoskich i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn