Latkes z cukinii z galaretką z czerwonej papryki i wędzonym pstrągiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Latkes z cukinii z galaretką z czerwonej papryki i wędzonego pstrąga spróbować. Ten przepis służy 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Mieszanka soli, filet z pstrąga, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Creme Fraiche, Ciasta z cukinii z wędzonym pstrągiem, oraz Taquitos z kurczakiem, wędzonym cheddarem i galaretką pieprzową.
Instrukcje
1
Przekrój cukinię o połowę w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2
Miąższ cukinii odciąć z obskurnego środka i grubo zetrzeć w robocie kuchennym. Lub zetrzyj go na tarce do pudełka, aż dotrzesz do obskurnego centrum. Odrzuć środek. W robocie kuchennym lub na tarce pudełkowej grubo zetrzyj ziemniaki i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Tarka Do Pudełek
3
Startą cukinię, ziemniaki i cebulę przełożyć na durszlak i wycisnąć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Odstawić na 2 minuty, a następnie ponownie ścisnąć.
5
Przenieść mieszaninę warzyw do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Dodaj mączkę Macy, jajko, sok z cytryny, sól i pieprz i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Na średniej patelni podgrzej 2 łyżki oleju roślinnego, aż się połysk. Upuść zapakowane łyżeczki mieszanki cukinii na patelnię i spłaszczyć je z tyłu łyżki. Gotować latkes na umiarkowanie dużym ogniu, aż krawędzie są złote, o 1 1/2 protokół; flip i gotować, aż złoty na dole, o 1 minuta.
Ułóż latkes na półmisku i top każdy z odrobiną śmietany i galaretki z czerwonej papryki, wędzonego pstrąga i ikry z pstrąga złotego; posypać zielenią szalotki.