Latkes z cukinii z galaretką z czerwonej papryki i wędzonym pstrągiem

Latkes z cukinii z galaretką z czerwonej papryki i wędzonym pstrągiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Latkes z cukinii z galaretką z czerwonej papryki i wędzonego pstrąga spróbować. Ten przepis służy 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Mieszanka soli, filet z pstrąga, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Creme Fraiche, Ciasta z cukinii z wędzonym pstrągiem, oraz Taquitos z kurczakiem, wędzonym cheddarem i galaretką pieprzową.

Instrukcje

1
Przekrój cukinię o połowę w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2
Miąższ cukinii odciąć z obskurnego środka i grubo zetrzeć w robocie kuchennym. Lub zetrzyj go na tarce do pudełka, aż dotrzesz do obskurnego centrum. Odrzuć środek. W robocie kuchennym lub na tarce pudełkowej grubo zetrzyj ziemniaki i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
3
Startą cukinię, ziemniaki i cebulę przełożyć na durszlak i wycisnąć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Odstawić na 2 minuty, a następnie ponownie ścisnąć.
5
Przenieść mieszaninę warzyw do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj mączkę Macy, jajko, sok z cytryny, sól i pieprz i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Na średniej patelni podgrzej 2 łyżki oleju roślinnego, aż się połysk. Upuść zapakowane łyżeczki mieszanki cukinii na patelnię i spłaszczyć je z tyłu łyżki. Gotować latkes na umiarkowanie dużym ogniu, aż krawędzie są złote, o 1 1/2 protokół; flip i gotować, aż złoty na dole, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałą mieszaniną cukinii, dodając więcej oleju do patelni w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Ułóż latkes na półmisku i top każdy z odrobiną śmietany i galaretki z czerwonej papryki, wędzonego pstrąga i ikry z pstrąga złotego; posypać zielenią szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
PstrągPstrąg
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn