Kurczak Ranczo Pizza z boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj Chicken Ranch Pizza z bekonem spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1693 kalorii, 59G białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 6,63 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bekonu, najwyższej jakości pierś z kurczaka w wodzie, skondensowany krem z rosołu campbell ' s® i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Z Boczkiem Z Kurczaka, Pizza ranczo z kurczakiem i bekonem, oraz Kurczak Boczek Ranch Flatbread Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F.
Rozłóż zupę na skorupie pizzy w granicach 1/4 cala od krawędzi. Na wierzch kurczaka, sery i boczek.
Piec przez 10 minut lub aż ser topi się i skórka jest złoty.
Skrop ranczo dressing nad pizzą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.