Kubki Czekoladowo-Orzechowe

Kubki Czekoladowo-Orzechowe
Czekoladowo-orzechowe kubki z masłem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny FODMAP przepis ma 83 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis podaje 48 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jeśli masz mleczną czekoladę, złote guziki i jadalne złote gwiazdki do dekoracji, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, oraz Kubki Na Ciastka Z Masłem Orzechowym Nadziewane Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki na bazę w misce robota kuchennego. Mieszać, aż mieszanina nabierze piaszczystej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść 48 złotych pudełek petit four w zestawach miniaturowych puszek do tarty lub mini-muffin (każde wcięcie o średnicy około 1 3/4 cala). Użyj 1 łyżeczki mieszanki zasadowej, aby wypełnić bazy Petit four cases. Wciśnij mieszaninę piasku w dół do skrzynek, jak najlepiej Możesz, aby utworzyć warstwę na dnie każdego papierowego pudełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Umieść mleczną czekoladę i ciemną czekoladę razem w żaroodpornej misce. Zawiesić miskę na patelni z gotującą się wodą (woda nie powinna dotykać dna miski). Czekoladę delikatnie rozpuścić podczas mieszania. Łyżka łyżeczki roztopionej czekolady na wierzchu każdej z piaszczystych podstawek Petit four.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Udekoruj blaty kubków z masłem orzechowym pokrytym czekoladą złotym guzikiem lub złotą gwiazdą pośrodku każdego i przenieś je do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Odstawić do lodówki na około 30 minut.
6
Aby służyć, ułóż czekoladowe kubki z masłem orzechowym w ich przypadkach na czystym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn